Αυτοκίνητος διακόπτης Waterprrof αυτοκινήτων βαρκών

March 31, 2023

Αυτοκίνητος διακόπτης Waterprrof αυτοκινήτων βαρκών

E9 οι διακόπτες σειράς χρησιμοποιούν τον έλεγχο θερμοκρασίας και ο βραχίονας αναστοιχειοθέτησης για να επιτύχει την επαναχρησιμοποιήσιμη λειτουργία, επιτρέπει στο διακόπτη για να διαδραματίσει τον ίδιο ρόλο με τους διακόπτες. Εφαρμοσμένος στο ηλιακό σύστημα, τον αναστροφέα, τα νέα ενεργειακά οχήματα, τα φορτηγά, forklift και άλλες συσκευές.

 

 

Προστασία κυκλωμάτων: Χειρωνακτική αναστοιχειοθέτηση και αυτόματος ΣΥΝΕΧΗΣ διακόπτης αναστοιχειοθέτησης, χρήση αντί ενός ευθύγραμμου κατόχου θρυαλλίδων. Χρησιμοποιώντας τις διμεταλλικές δομές, όταν υπερβαίνει το φορτίο το εκτιμημένο ρεύμα, το κουμπί αναστοιχειοθέτησης του διακόπτη θα σπάσει αυτόματα το κύκλωμα για να προστατεύσει το κύκλωμα. Η υψηλή ευαισθησία, μπορεί να προστατεύσει τις ηλεκτρικές συσκευές κυκλωμάτων εγκαίρως.

IP67 αδιάβροχο επίπεδο: Παφλασμός και απόδειξη σκόνης στο βαθμό IP67, σχέδιο του υλικού μόνωσης, χρηματοκιβώτιο και ασφαλής. Με την πλαστική περίπτωση και την αδιάβροχη κάλυψη κουμπιών, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτόν τον διακόπτη στις υγρές θέσεις, κατάλληλες για το μηχανοστάσιο και την περιοχή ύφαλων.

Μακροχρόνια διάρκεια: Αντίσταση υψηλής και χαμηλής θερμοκρασίας, μακροπρόθεσμη διάρκεια μέσω του ακραίου περιβάλλοντος και δοκιμές θερμοκρασίας.

Εγκατάσταση: Η επιφάνεια τοποθετεί, τοποθετεί στην επιτροπή ή την αντιπυρική ζώνη. Ανθεκτική κατοικία νερού, προστατευτικός μονωτής στηριγμάτων συμπεριλαμβανόμενοι, παφλασμός & απόδειξη σκόνης.

Εύχρηστος: Μετά από να αποσυνδέσετε για λίγο, μπορείτε να επαναρυθμίσετε αυτόν τον διακόπτη, κατόπιν μπορείτε να πιέσετε την αλλαγή αναστοιχειοθέτησης για να τον χρησιμοποιήσετε πάλι.

Προστασία ανάφλεξης: Ο ευθύγραμμος διακόπτης μπορεί να προστατεύσει τον ήχο αυτοκινήτων. Τα κύματα δύναμης στάσεων από την καταστροφή των amps σας, προστατεύουν τη μηχανή ψαρέματός σας από την ηλεκτρική ζημία και προστατεύουν πάντα την ασφάλεια της αυτοκίνητης ηλεκτρονικής, αποτρέπουν carcurrents από την ύπαρξη αυτοκίνητος ηλεκτρονικός εξοπλισμός πάρα πολύ υψηλός και ζημίας.

 

Ευρέως χρησιμοποιημένος στις βάρκες, RVs, ATVs, που μεταφέρονται, τα φορτηγά, ρυμουλκά, βαρούλκα για amp την προστασία, που χρησιμοποιείται επίσης στις δαπάνες μπαταριών και το ΣΥΝΕΧΈΣ ηχητικό σύστημα.

 

τελευταία εταιρεία περί Αυτοκίνητος διακόπτης Waterprrof αυτοκινήτων βαρκών  0

τελευταία εταιρεία περί Αυτοκίνητος διακόπτης Waterprrof αυτοκινήτων βαρκών  1

τελευταία εταιρεία περί Αυτοκίνητος διακόπτης Waterprrof αυτοκινήτων βαρκών  2

τελευταία εταιρεία περί Αυτοκίνητος διακόπτης Waterprrof αυτοκινήτων βαρκών  3

τελευταία εταιρεία περί Αυτοκίνητος διακόπτης Waterprrof αυτοκινήτων βαρκών  4

τελευταία εταιρεία περί Αυτοκίνητος διακόπτης Waterprrof αυτοκινήτων βαρκών  5

τελευταία εταιρεία περί Αυτοκίνητος διακόπτης Waterprrof αυτοκινήτων βαρκών  6

τελευταία εταιρεία περί Αυτοκίνητος διακόπτης Waterprrof αυτοκινήτων βαρκών  7

τελευταία εταιρεία περί Αυτοκίνητος διακόπτης Waterprrof αυτοκινήτων βαρκών  8